campania de sarbatori SHOEBOX-nu uitati sa dati mai departe

Maria

campania de sarbatori SHOEBOX-nu uitati sa dati mai departe

Postby Maria » 11 Dec 2009, 17:26

Acum am aflat si eu de o campanie de colectare de donatii sub forma de cadouri de Craciun pentru niste copilasi. Campania se desfasoara in Cluj-Napoca. Pe langa ce puteti citi mai jos, un link: http://shoebox.ro/

Dragi prieteni,

Ne intilnim din nou si in acest an pentru o noua campanie "Shoe Box".

Anul trecut datorita inimilor si stradaniilor voastre s-au strins 512 pachete!!! Le-am distribuit copiilor din Cluj si imprejurimi si au adus multa multa bucurie. Cei care v-ati implicat si in distribuirea lor stiti cel mai bine :) . Copii care au beneficiat de aceste cadouri au fost copii din diferite centre de plasament, centre pentru copii cu dizabilitati dar cele mai multe au fost duse copiilor din familiile foarte sarace.

De-a lungul acestor campanii am intilnit oameni frumosi, buni, minunati si plini de dragoste, care s-au implicat si punind mina de la mina au facut minuni. M-am bucurat sa primesc emailuri si telefoane inca din octombrie, intrebindu-ma cind incepem anul acesta.

Si iata ca e decembrie si povestea continua si anul acesta . Daca vrei sa te implici si vrei sa faci un cadou sau mai multe iata ce trebuie sa faci:

Ai nevoie de: o cutie goala de pantofi pe care o invelesti frumos in hirtie de impachetat cadouri cu teme de craciun (si cutia si capacul ei).

Apoi pui in cutie:
dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt), un caiet, creioane colorate, o jucarie/mai multe, perie si pasta de dinti, un sapun, o felicitare de Craciun pe care sa scrii citeva rinduri, un fular/caciula/ ciorapi grosi/ manusi/sau orice alt articol de imbracaminte, nou /purtat dar care sa arate bine, sa nu fie rupt, patat sau deteriorat, poate si o luminare, insa fara chibrituri, nu cumva copiii sa faca vreo isprava. Luminarea nu trebuie sa fie ceva fancy ci una "folosibila" (multi dintre ei NU au nici macar curent electric)..

Poti sa pui inauntru tot ce intra, ce vrei si ce crezi ca trebuie unui copil de virsta respectiva si sexul respectiv. Am sa te rog sa scrii pe capacul cutiei virsta si sexul (ex. fetita 5 ani), asta ca sa stiu cui sa-l dau. Pachetele pot contine tot ce Dumnezeu va pune pe suflet, tinind cont si de virsta si sexul copilului pentru care faceti cadoul. Va rog sa nu puneti alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface in timpul manipularii (ex.compot de casa in borcan de sticla).

Cei care doresc sa se implice ma pot contacta:

e-mail: oanavesa@gmail. com
mess.id: oana78vesa
tel. 0740 68 53 17

Copii sint intre 1-18 ani fete si baieti, iar pachetele trebuie strinse pina in 12 decembrie 2009 inclusiv.

Fiti binecuvintati!

Oana Vesa

Cutiile sunt colectate pe Motilor, langa primarie, unde este si sediul central RDS la firma IQUEST etajul 1. Intrebati acolo de domnul Valentin Vesa.

Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron